Onze gegevens:

Eigenaar: Anne-Marie den Reijer
HDR 
Irene Vorrinkstraat 17

4105 JA Culemborg
Nederland
E-mail: info@hdrvof.nl

Tel. (31) (0)653768119

KvK nr. 63817926
BTW nr. NL175194385B01

Bank: ING Bank, Amsterdam
IBAN: NL25INGB0004576806
BIC: INGBNL2A

Betaling

U kunt bij ons betalen via iDEAL (NL), vooruitbetaling per bank, PayPal of betalen bij ophaling. Vanuit België ook met MisterCash.

Levering

Wij leveren pakjes per UPS (in Europa) en briefpost per post.nl. Afhankelijk van de bestemming buiten Europa versturen wij per post.nl of UPS.

Eventuele verzendkosten staan tijdens het bestelproces vermeld bij de producten.

95% van de producten zijn op voorraad en worden na betalingsontvangst omgaand verstuurd. Indien dit niet het geval is, wordt dat duidelijk door ons vermeld vóórdat u uw bestelling afrondt.

Garantie en reclames

Wij leveren onze producten met 1 jaar fabrieksgarantie, tenzij anders vermeld.

Reclames over niet-conforme of beschadigde leveringen dienen uiterlijk binnen 8 (acht) werkdagen na factuurdatum te zijn ingediend via e-mail info@hdrvof.nl of telefonisch op nummer +31 (0)653768119

Omruil autohandschoenen

Autohandschoenen kunnen binnen 30 dagen worden omgeruild voor een andere maat, mocht de geleverde maat niet passen. De kosten voor retourzending zijn voor uw rekening.

Het herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 30 (dertig) kalenderdagen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, en het product duidelijke gebruikssporen heeft of is beschadigd, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen.

Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, te sturen via info@hdrvof.nl. Binnen uiterlijk 30 dagen na het sturen van de e-mail dient u de producten terug te sturen, anders komt dit recht te vervallen.

Wij verzoeken u het product/de producten in de originele verpakking te retourneren naar het bovenstaande adres. U draagt zelf de kosten voor de retourzending.

Terugbetaling

Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht, ontvangt u alle betalingen, exclusief de leveringskosten voor de heenzending, binnen vijf werkdagen terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt.

Hieronder vindt u een modelformulier voor herroeping, dat u kunt gebruiken bij een eventuele herroeping van een levering vanuit onze webshop.

 
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail