Autohandschoenen om nooit meer uit te doen

  Anne-Marie     06-09-2018     Reacties (0)

Autohandschoenen om niet meer uit te doen!

Vaak hoor ik, voornamelijk van dames, dat autohandschoenen wel mooi en praktisch zijn, maar het zo’n “gedoe” is met aan- en uittrekken als je de auto in- en uitstapt.

Dit is nu verleden tijd met de nieuwe Townsville autohandschoenen van Laimböck.

Een heerlijke handschoen voor aan het stuur in de auto maar daar buiten ook elegant en stijlvol te dragen bij iedere outfit.

Dames autohandschoenen met hele vingers zonder knokkelopeningen maar wel met decoratief geperforeerde bovenkant en afgewerkt met een contrasterende bies en polsband.

Ik heb ze met veel plezier in mijn assortiment opgenomen.

Lees meer

Autohandschoenen versus standaard handschoenen

  Anne-Marie     14-11-2017     Reacties (0)

Waarom zou je nog speciale autohandschoenen dragen in moderne auto’s?

Door een koud stuur in herfst en winter worden ook je handen koud en krijg je gladde handpalmen waardoor de grip aan het stuur vermindert. Het zachte leer van autohandschoenen maakt de grip stroef. Wanneer de auto is opgewarmd en ook de handen weer warm zijn, zorgen speciaal aangebrachte perforaties in het leer voor een optimale ventilatie in tegenstelling tot dichte handschoenen.

Op warme dagen voordat de airco zijn werk heeft gedaan – of in een cabrio – krijg je snel klamme handen, die gaan slippen aan het stuur. Autohandschoenen voorkomen dit en zijn dankzij het “ventilatiesysteem” extra comfortabel om te dragen.

De uitvoering is verder bijzonder door kleine openingen aan de bovenzijde, waardoor autohandschoenen als een tweede huid meegaan bij het rondom aanpakken van het stuur.

Autohandschoenen werden oorspronkelijk geproduceerd voor de race- en rallysport. Ze geven nog steeds een sportief imago en zijn een geweldig mode-accessoire voor dames en heren.

Doe de test en ervaar zelf het comfort en de effectiviteit van autohandschoenen!!

 

Lees meer